Point-Virgule Kulho ø 18cm matala, bambukuitua, Luonnonvalkoinen


Point-Virgule Kulho ø 18cm matala, bambukuitua, Luonnonvalkoinen

Toimitusaika 2-4 arkipäivää

alk. 8,95Bambukuituinen kulho kaikenlaiseen tarjoiluun. Bambukuituastiat ovat ekologisia, sillä ne valmistetaan täysin luontaisista ja nopeasti uusiutuvista materiaaleista, ja ne ovat 100 % biohajoavia.

Point-Virgulen bambukuituastioissa käytetään bambukuitua, jota jää yli bambuleikkuulautojen ja muiden tuotteiden valmistuksesta. Kun leikkuulaudat leikataan ja muotoillaan bambulevyistä, jäljelle jäävät palat hienonnetaan ja näin muodostuva massa värjätään luontaisilla pigmenteillä. Massaan lisätään maissiliimaa (100 % luontaista ja elintarviketurvallista), jonka jälkeen massasta voidaan muottien avulla valmistaa monenlaisia astioita. Bambukuituastiat ovat kevyitä ja erittäin kestäviä, ja ne kestävät myös konepesun, sillä niiden pinta on täysin tiivis. Niihin ei siis myöskään imeydy nesteitä tai mehuja ruoasta. Bambukuituastioissa on lisäksi kaunis, luonnollisen tuntuinen pinta, joka sopii hyvin pohjoismaiseen luonnonläheiseen tyyliin.

Lisätietoa bambusta:
- Point-Virgule käyttää tuotannossa ainoastaan laadukkainta raaka-ainetta eli parhaimpia bambukasveja.
- Bambu on nuorena kasvina verrattain pehmeä ja helposti katkeava, mutta isoksi kasvaessaan se on erittäin kestävä materiaali. Bambua käytetään erimerkiksi rakennuksilla rakennustelinemateriaalina!
- Bambu kasvaa erittäin nopeasti ja käyttää kasvamiseen vähemmän vettä kuin mikään muu puu. Kun aikuisen bambun kaataa, kestää parhaimmillaan alle vuoden ja sen tilalla on jo uusi aikuinen bambu. Bambu on siis erittäin nopeasti uusiutuva luonnonvara. Bambulla on myös luonnostaan antibakteerisia ominaisuuksia.

Kestää konepesun. Ei sovellu mikroon.Nopeimman toimituksen takaamiseksi, lähetämme tämän tuotteen suoraan tavarantoimittajan varastosta. 

Tuotteen lisätiedot

Alkuperämaa CN
Merkki Point-Virgule
Toimitusaika 2-4

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Point Virgule, Puukulhot